2017. júl 08.

Balaton kör első nap - 2017.07.08.

írta: szittyu11
Balaton kör első nap - 2017.07.08.

A mai napon Balatonfűzfőről Balatonmáriafürdőre tekertünk. A tegnapi napon Balatonfűzfőre autóztunk, mellyel a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítón vittük kerékpárjainkat. Egy apartmanban foglaltunk szállást. Nem volt egyszerű mert egy éjszakára nem nagyon szeretnek kiadni. Velünk tartottak barátaink Ildikó és Péter is.

A tegnapi sétánk Balatonfűzfőn: track

Utunk Balatonfűzfő-Balatonalmádi-Alsóőrs-Csopak-Balatonfüred-Tihany-Aszófő-Örvényes-Balatonudvari-Balatonakali-Zánka-Balatonszepezd-Révfülöp-Balatonrendes-Ábrahámhegy-Badacsony-Badacsonytördemic-Balatonederics-Balatongyörök-Vonyarcvashegy-Gyenesdiás-Keszthely-Balatonberény-Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő volt.

Szép és jó nap volt, kellemes, napos idő volt végig. Egészségben, sérülés mentesen értünk szállásunkra Balatonmáriafürdőre.

 

Túránk közel 12 óra 15 perc volt és kb. 131 km-t tekertünk le. 

 Túránk nyomvonala az alábbi linkeken érhető el.

-link1 Pisti track-

 

-link2 Edit track-

 

 

 

 

***

Fótok az instagramról: -Edit insta- , -Pisti insta-

 

 


Photo Gallery by QuickGallery.com

 

Szép és jó hely, kellemes környezet, tiszta levegő!
Ajánljuk mindenkinek, akik szeretnek mozogni, túrázni és azoknak is, akik csak a gép előtt ülve elgondolják milyen is lenne egy ilyen túrán végigmenni.
Lehet, hogy következő túránk során éppen önnel fogunk szembe találkozni és egymásra köszönni!

Szólj hozzá

Balatongyörök Balaton Tihany Zánka Révfülöp Badacsony Keszthely Gyenesdiás Csopak Balatonfüred Balatonalmádi Balatonederics Balatonakali Aszófő Balatonfűzfő Ábrahámhegy Balatonszepezd Vonyarcvashegy Balatonudvari Badacsonytördemic Kirándulás Alsóőrs Kerékpározás Balatonmáriafürdő Balatonkeresztúr Örvényes Balatonrendes Balatonberény Tekerés